Načítání...
play.fajncraft.cz
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.gg/tGt3Grz
Klikněte pro připojení
Avatar
Vítej na stránkách serveru fajncraft!
Přijď si k nám zahrát na náš semi-vanilla server, těšíme se na tebe!
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
Update 1.21.1.
čtení na 2 minut
ReginaldOnRails

Dlouho očekávaná aktualizace Tricky Trials už konečně dorazila i k nám. Těšit se můžete na nové vlčí skiny, závisející na biomu, ve kterém se právě nacházíte, nebo také na nového moba, pásovce! Když už je řeč o nových nových tvorech, novinkou mezi monstry jsou také mechová variace kostlivců, spawnovaná v bažinách, a hlavně až explozivně nepřátelský mob, Breeze. Tyto vichřicové nestvůry Vám odemknou přístup k dosud nepoznaným materiálům, nepotkáte je však jen tak v ledajaké jeskyni. Je pro to třeba objevit nový druh dungeonu, Trial Chambers, majestátní konstrukce ukryté hluboko pod zemí. Ty jsou postaveny z naprosto nových ozdobných tuf bloků a různých variant bloků mědi, včetně nových, měděných dveří a lamp. Poskytují zbrusu nové možnosti lootění. Trial Chambers jsou trochu vyšším levelem obtížnosti a jsou pouze pro skutečné minecraftové dobrodruhy. Poslední vcelku důležitou novinkou je autocrafter, který najde svůj užitek nejen u farem. Ale na to přijdete, až dorazíte a sami si to vyzkoušíte. Tak na co čekáte? Přijďte si zahrát! 

Co je nového:
- Veškeré pluginy aktualizovány na verzi 1.21.1.
- Mapa světa rozšířena z 7500x7500 na 10000x10000 bloků.
- V dohledné době změny, co se týče hlasovacích stránek, aby byly odměny za hlasování zaručenější (víte, že to občas zlobí)
- Rozšířeny možnosti stavění - nové bloky a další...!


Více informací najdete zde:
https://minecraft.wiki/w/Tricky_Trials

Update 1.20.4
Update 1.20.4
Server byl aktualizován na verzi 1.20.4  

Seznam novinek a změn byl zpřístupněn nový /shop se spoustou nového zboží byly stanoveny nové pravidla pro klany, více nalezneš v sekci pravidla hranice světa byla posunuta a svět je tak nyní zase o...
ShiroHitsu
čtení na 1 minut